Is med blåbær

2017-07-26
  • Mængde: 4 ispinde
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 3:30 t
  • Samlet tid: 3:40 t
Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Gelato mirtilli a cono

Ispinde er rigtig gode at have klar i fryseren til de varme sommerdage, og det bedste er hjemmelavede is med sommerens bær.

Her er de lavet med friske blåbær og græsk yogurt, de kan enten laves i ispindeforme eller små yogurtbægre.

Ingredienser

  • 100 gr friske blåbær
  • 10 gr sukker
  • 250 gr græsk yogurt
  • 20 gr flormelis

Vejledning

Trin1

Skyl blåbær og vend dem med sukker. Lad det stå i ca. 10 minutter.

Trin2

Rør flormelis i yogurt til en ensartet konsistens. Bland blåbær i yogurt'en og rør godt sammen.

Trin3

Fordeles i 4 isforme eller små yogurtbægre, og lægges i fryseren i 30 minutter. Sæt pind i isene og lad herefter isene ligge i fryseren i minimum 3 timer.

Opskrift type:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close