Bagte ferskner

2015-04-06
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 10
  • Tilberedningstid: 60m
  • Samlet tid: 1:10 t

Pesche ripiene al forno

En klassisk dessert i Piemonte, hvor fersknerne fyldes med amaretti og kakao, desserten kan spises både kold som varm med kold flødeskum eller en hjemmelavet vanilleis.

Ingredienser

  • 4 modne ferskner
  • 60 gr rørsukker
  • 30 gr kakao
  • 30 gr smør
  • 4 Amaretti
  • 2 æggehvider

Vejledning

Trin1

Skær ferskner i halve, og fjern stenen. Skær lidt af kødet i midten af den halverede fersken væk, brug gerne en ske.

Trin2

Bland æggehvider med kakao, sukker og knuste Amaretti'er. Fordel fyldet i midten af de halverede ferskner. Ovenpå lægges en lille klat smør og fersknerne bages i ovnen ved 160 grader i ca. 1 time.

Trin3

Serveres lune, evt. med vanilleis til. Du kan også vælge at komme honning over de bagte ferskner. Eller drysse finthakkede hasselnødder over ferskernerne inden de bages.

 

Gennemsnitlig vurdering

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 personer vurderede denne opskrift

Andre opskrifter:
  • Ispinde med jordbær-yogurtis

  • Friterede aubergine

  • Ærtesuppe med mynte

  • Pasta Alfredo med basilikum

  • Kirsebærmarmelade

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close