Asparges med æg

2015-05-20
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 10m
  • Samlet tid: 20m
Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Asparagi alla Bismarck

Denne helt enkle ret er en klassiker i Italien, og serveres som forret. I Danmark vil du også kunne servere disse asparges som tilbehør til en let sommermiddag. Eller måske som enkel og nem frokost.

Ingredienser

  • 1 kg friske grønne asparges
  • 8 æg
  • 2-3 spsk olivenolie
  • Salt og peber

Vejledning

Trin1

Knæk den tørre og lyse ende af asparges, du skal kunne knække enden af uden modstand. Kog asparges i lidt vand i ca. 10 minutter, de skal ikke være helt udkogte - der må gerne være modstand i dem.

Trin2

Kog æggene i 3-4 minutter til de er blødkogte, hvis du har mod på det kan du også vælge at lave pocherede æg. Pil skallen af æggene.

Trin3

Anret de kogte asparges på 4 tallerkner, stænk dem med olivenolie og fordel de kogte eller pocherede æg ovenpå. Lav et snit i den ene ende af æggene, så blommen flyder ud. drys med salt og peber, server straks.

Kommentarer (3)

  1. skrevet af Italiensk Vin & Mad d. 27. maj 2018

    Olivnolien kommes hen over asparges’ene, lige inden æggene kommes på. Det er nu tilpasset i opskriften.

     
  2. skrevet af Steen Myrhøj d. 27. maj 2018

    hvad med oliven olien ? Hvordan skal den tilsættes ?

     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close