Ærtesuppe med mynte

2017-07-15
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 5m
  • Tilberedningstid: 20m
  • Samlet tid: 25m

Crema di piselli e menta

En god ret til sommerens friske ærter, perfekt til en let forret med et groft brød til. Suppen kan både serveres til en sommermiddag eller på en kold vinterdag.

Ingredienser

  • 1 løg
  • 20 ml olivenolie
  • 500 ml grøntsagsbouillon
  • 500 gr ærter
  • 2 dl fløde
  • 5 blade mynte

Vejledning

Trin1

Pil løg og snit det fint, steg det gyldent i olivenolie. Tilsæt bouillon og ærter, lad koge ved svag varme i ca. 10 minutter.

Trin2

Tilsæt fløde og mynteblade, blend til en cremet konsistens. Tilsæt eventuelt lidt mere bvarm bouillon, for at få en mere ensartet konsistens.

Trin3

Lad det koge op og koge ved svag varme i et par minutter. Server varm.

Opskrift type: , Tags: , , , Ingredienser: , ,
Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close