Spaghetti al bianco

Spaghetti al Bianco

En klassiker, helt enkel pastaret som ikke tager lang tid at tilberede, og smager af sol og Italien.

Spaghetti al bianco

Ret Pasta, Primo
Søgeord hvidløg, pasta, spaghetti
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 gr spaghetti
  • 1 fed hvidløg
  • 50 gr revet parmesan
  • Olivenolie
  • Sort peber

Sådan gør du

  1. Start med at koge spaghetti'en i en gryde med letsaltet kogende vand, koges jævnfør anvisning på pakken.
  2. Pil hvidløg og snit det fint. På en pande steges hvidløg gyldent. Når spaghetti'en er kogt færdig, hældes vandet fra og pastaen vendes på panden med hvidløg, halvdelen af parmesanen.
  3. Fordel pastaen på tallerkener og drys med fintkværnet sort peber og revet parmesan.

Del: