Opskifter fra køkken: Italien

Tiramisu med fersken

Opskrift type: Køkken:

Nemmere bliver det ikke at lave en sommerlig dessert med friske, solmodne ferskner. Den er perfekt til at lave portionsanretninger som kan sættes på køl, så de lige er klar til servering.

Se mere

Jordbær-bruschetta

Opskrift type: Køkken:

En lækker og frisk sommer variant af den klassiske bruschetta, som traditionelt laves med solmodne tomater. Men hvorfor ikke bruge sommerens frugter og som her de friskplukkede jordbær.

Se mere

Små tærter med blå figner

Opskrift type: Køkken:

Om sommeren er træerne i store dele af Italien, fyldt med store og solmodne figner. I så store mængder at der er rigeligt til både at spise og ikke mindst bruge i madlavningen.

Se mere

Tærte med zucchini-blomster

Opskrift type: Køkken:

Zucchini-blomster har en flot gul farve og udover at de ser flotte ud så er de også spiselige og en delikatesse blandt italienere i sommerperioden. Her er de brugt sammen med zucchini i en tærte, som er perfekt til aftensmad.

Se mere

Vandmelon smoothie

Opskrift type: Køkken:

En frisk og læskende sommerdrik, og ikke mindst noget af det nemmeste at tilberede. Server koldt, gerne med et sugerør og et stykke vandmelon på kanten af glasset.

Se mere

Tærte med brombær og Mascarponecreme

Opskrift type: , Køkken:

En indbydende sommertærte med friske brombær og en lækker ostecreme med den klassiske italienske ost Mascarpone. Mascarpone er en cremet ost som er meget anvendt i blandt andet bagværk og desserter.

Se mere

Brødpie med Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken:

En mættende tærte, hvor du rigtig kan få lov til at bruge dine brødrester som måske er blevet lidt for tørre. Server med fine, sprøde chips af ParmigianoReggiano og en lækker grøn salat.

Se mere

Pizza med rødløg og Pancetta

Opskrift type: Køkken:

Alle elsker pizza, og løg er en rigtig god ingrediens på en pizza, den sødlige smag fra løget når pizzaen er bagt er perfekt.

Se mere

Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

Opskrift type: Køkken:

Fisk er sundt, og her er det fiskepinde, vendt i osten Parmigiano Reggiano inden de steges, og serveret med dip og sprøde grøntsager til.

Se mere

Risotto med rødkål

Opskrift type: , Køkken:

En klassisk ret fra det nordlige Italien, primært fra Lombardiet som er kendt for sine mange rismarker, men denne variation af risotto laves ofte i naboregionen Piemonte.

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close