Hvor kan du købe italienske fødevarer ?

Alle som har været på ferie i Italien kender nok fornemmelsen af, at ville ønske at det var muligt at slæbe alverdens italienske fødevarer og lækkerier med sig hjem, men ofte er man desværre nødt til at slå knuder på sig selv og gå på kompromis med pladsen i bilen. Men køreturen fra Italien kan nu godt nok blive noget langtrukken hvis du hele vejen skal sidde på samt holde på diverse papkasser eller flasker fordi du lige skal have klemt lidt mere ind i bilen men det vil være det hele værd.

Men heldigvis er der en del butikker med italienske ting og madvarer, og der kommer med tiden flere til.

Her finder du en oversigt over et udvalg af nogle af de italienske butikker som findes her i landet.

Supermarco
Butikken eller supermarkedet er vist mere sigende, ligger i Sydhavnen i København – sådan gemt lidt af vejen, men kendere og italiens-freaks ved hvor de skal gå hen for at købe de ægte italienske varer, og hvis du er vild med italienske madvarer så er du kommet til det rette sted når du ankommer til Supermarco.

Desuden findes hjemmesiden www.supermarco.dk, hvor du kan læse om butikkens varer, få inspiration til madopskrifter samt læse om butikkens cateringdel.

Supermarco kan findes på adressen:
Fiskerihavnsgade 3
2450 København SV

Spaghetti Martelli
Butikken Spaghetti Martelli blev åbnet af parret Lone og Giorgio i 1994, og herfra sælger de italienske lækkerier fra små lokale producenter fra hele Italien. Foruden den fysiske butik på Østerbro i København, har parret også hjemmesiden www.spaghetti-martelli.dk hvor du kan finde alt fra olivenolie, kaffe, kager til blandt andet ost og skinke.

Butikken Spaghetti Martelli kan findes på adressen:
Dag Hammarskjölds Allé 42
2100 København Ø

Cibi e Vini
Centralt beliggende på Torvegade, lige ovre på Amagersiden finder du denne lille hyggelige butik med stort udbud af italienske specialiteter og vine fra det meste af Italien. Besøg også butikkens hjemmeside og læs mere om hvad butikken kan byde på – www.cibievini.dk.

Cibi e Vini findes på adressen:
Torvegade 28
1400 København K

Fusilli
Her kan du gå på opdagelse et kæmpe udbud af italienske fødevarer som pasta, pølser, delikatesse, kød, is, kager, brød, store udvalg af interessante vine og ikke mindst de lækre hjemmelavede retter som butikken også byder på.

Fusilli finder du på adressen:
Over Bølgen 33A
2670 Greve

Italianissimo
Århus har også sin egen italienske butik, den hedder Italianissimo og her findes indbydende italienske produkter som kaffe, ost, pølser, vine og pasta.

Butikken har også et spændende udbud af hjemmelavede sandwich, og en gang om måneden holder de en hyggelig Aperitivo-aften hvor der bydes på lækre delikatesser og et glas vin. Udover butikken kan du også se mere på hjemmesiden – www.italianissimo.dk

Italianissimo findes på adressen:
Gl. Munkegade 17
8000 Aarhus C

Appetito
Butikken ligger i det hyggelige Svendborg, og byder på både de eksklusive og helt almindelige dagligdagsvarer til en overkommelige priser, hvor alle kan være med.

Du kan også butikkens udbud på hjemmesiden – www.appetito.dk, hvor du også kan finde opskrifter og se de lækre hjemmelavede italienske take away-menuer som butikken har at byde på.

Appetito findes på adressen:
Marievej 26
5700 Svendborg

Online-butikker:

Kasa Mia – Mette og Michael fra serien “Min italienske drøm” har lavet deres egen webshop med et stort udbud af italienske produkter, her findes både fødevarer som kaffe, olivenolier, pasta, salsa til pasta samt bestik og lækre tekstiler i hør.
Gå på odagelse i webshoppen på www.kasamia.dk

 

Andre artikler

Annonce
Back to top button