Sølvskeen

At spise er en alvorlig sag i Italien. Om italienerne er hjemme og laver mad til familie eller venner, om de går på restaurant eller dumper ind på et ydmygt trattoria for at fejre en særlig begivenhed, er det at spise ensbetydende med god mad, god vin og godt selskab.

Sølvskeens 1264 sider findes kun de allerbedste opskrifter fra italienske familier og kokke. Den er for italienerne, hvad Frøkens Jensens kogebog er for danskerne og er blevet den mest solgte kogebog i Italien – den bog, der står i enhver families køkken, den, som mange brudepar får foræret på den store dag.
Nu er Sølvskeen for første gang oversat til dansk. Bogen er organiseret i kapitler efter retter. Hver kategori af retter har sin egen farve i bogens layout. Opskrifterne står i alfabetisk orden efter deres oprindelige italienske navn, selv om hver opskrift også har fået et dansk navn. I bogens sidste kapitel findes en samling af menuer, der indeholder opskrifter fra 14 berømte italienske kokke, ligesom der er yderligere 9 menuer med opskrifter fra nogle af de bedste italienske restauranter og kokke uden for Italien, heriblandt Era Oras Fabio Donadoni og Antirestaurante L´Altros Leonardo Battain. Der er også et omfattende register, som gør det muligt at slå særlige ingredienser op og finde opskrifter, hvor en bestemt ingrediens anvendes.

Sølvskeen kan forvandle enhver ikke-italiener til en erfaren italiensk madjonglør – det er her, man lærer de tusindvis af små hemmeligheder og tricks og dermed bliver i stand til at tilberede et ægte italiensk måltid.

Er du blevet inspireret til at købe Sølvskeen, så kan du klikke på følgende link som vil guide dig videre – Køb Sølvskeen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button