Boganmeldelse: Sølvskeen for børn

Italienerne laver noget helt fantastisk mad – det kan ingen vist være i tvivl. Nu kan børnene også være med i køkkenet og selv deltage, når der skal koges og steges hjemme i køkkenet når de lækreste italienske retter skal trylles frem.

Der er nemlig udkommet Sølvskeen for børn på dansk, en udgave for børn af den kendte italienske madbibel Sølvskeen som bare er et must for enhver som kan lide italiensk mad. Sølvskeen for børn indeholder en række af de mest klassiske italienske opskrifter på retter som for eksempel risotto, lasagne, pasta med kødboller og selvfølgelig ikke at glemme pizza.

Alle opskrifterne er grundigt beskrevet med hensyn til hvad der skal ske undervejs i opskriften, derudover er opskrifterne fyldt med sjove og gode tegninger af trinene i opskriften samt billeder af den færdige ret. Som en ekstra ting er der i forbindelse med hver opskrift lidt forklarende tekst om blandt andet udvalgte ingredienser, lidt historie for opskriften eller andre informative tips til børnene.

En rigtig god måde for børnene at lære at lave mad og finde glæde i at bruge de friske og sunde ingredienser som hører til årstiden, og samtidig lære at lave god italiensk mad som alle i familien kan lide.

Her har børnene en kogebog som de selv kan følge med i og se hvad de skal gøre – trin for trin, de kan se billeder og tegningerne af de forskellige ingredienser samt hvordan retten skal se ud når den er færdig.
Derudover indeholder bogen gode tips om sikkerhed i køkkenet og om hvilket udstyr i har brug for når i går i køkkenet derhjemme.

Det er en kogebog som både kan bruges af små og store i familien, så der er ingen undskyldninger for ikke at gå i køkkenet og komme i gang med madlavningen.

Hvis du er blevet inspireret til at gå i køkkenet med dine børn, kan kogebogen købes på Saxo.com på linket – Sølvskeen for børn eller hos Arnold Busck på linket Sølvskeen for børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button