Bogen om Lasagne
Så er der kommet en hel bog bare om Garfields og nok også mange andres yndlingsret – nemlig den italienske nationalret lasagne.
Gør op med skrønen, der har reduceret lasagne til en slidt børnefødselsdagsklassiker, og gå i stedet på opdagelse i en verden af variationer med den prisbelønnede italienske kok Laura Zavan.
Lasagne kan laves i et utal af variationer, med eller uden kød, med fisk, spinat eller andre grøntsager – i bund og grund er det blot fantasien der sætter grænser når det gælder om indholdet i en lasagne, den kan nemlig varieres som det passer.
Den klassiske lasagne får selskab af et bredt udvalg af alternativer, hvor der er eksperimenteret med form og råvarer.
Bogen indeholder desuden opskrifter på lasagnens hovedbestandele, så pastaplader og bechamelsauce, der er lavet fra bunden på italiensk manér, kan lade smagsløgene opleve, hvordan lasagne kan og bør smage.
Hvis du er blevet inspireret til at købe bogen, kan det gøres ved at klikke på linket Lasagne