Brød med honning, rosmarin og pecorino

2014-06-17
  • Mængde: 1 brød
  • Forberedelsestid: 2:00 t
  • Tilberedningstid: 35m
  • Samlet tid: 2:35 t

Pane con miele, rosmarino e pecorino

Et lækkert brød med smag af både sødme, salt og krydderi. Velegnet som tilbehør til en portion pasta eller en kødret.

Ingredienser

  • 500 gr hvedemel
  • 15 gr gær
  • 3 dl vand
  • 1 spsk sukker
  • 60 gr revet Pecorino
  • 30 gr Akaciehonning
  • 7-8 kviste Rosmarin
  • Olivenolie
  • Salt

Vejledning

Trin1

Rør gæren ud i det lune vand, og tilsæt hvedemel, 25 gr olie og sukker. Ælt dejen godt sammen og fortsæt med at ælte i ca. 10 minutter.

Trin2

Læg dejen i en skål og skær et kryds i midten, lad dejen stå på et lunt sted og hæve tildækket i 1 time. Tilsæt herefter revet pecorino, hakket rosmarin og honning, og bland godt sammen.

Trin3

Del dejen i 2 portioner som trilles aflange, som holdes sammen i den ene ende og snoes rundt om hinanden, og enderne samles så at brødet danner en cirkel. Brødet kan også formes som et stort rundt brød.

Trin4

Lad brødet hæve tildækket i 30 minutter. Bag herefter brødet i ovnen ved 200 grader i 35 minutter.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close