Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pin
Yogurt semifreddo med hindbær
Denne opskrift er en lettere version af den klassiske semifreddo, og en del af fløden er i stedet erstattet med yogurt.
Ret
Dolci
Forb. tid
25
minutter
minutter
Tilb. tid
6
timer
timer
Samlet tid
6
timer
timer
25
minutter
minutter
Servings
8
personer
Ingredienser
300
gr
piskefløde
200
gr
yogurt naturel
800
gr
flormelis
1
æggehvide
Sådan gør du
Rens hindbærrene, og hak pistacienødderne i mindre stykker.
Pisk æggehviden til stift skum. Pisk fløden til skum og tilsæt flormelis. Bland yogurt i flødeskummet, og vend forsigtigt rundt.
Tilsæt den stiftpiskede æggehvide, og vend rundt med let hånd så at luften i æggehviden ikke slåes ud.
Fordel hindbær og hakkede pistacienødder til isblandingen, og vend rundt, så hindbærrene er godt fordelt uden at blive mast.
På indersiden af en sandkageform, lægges husholdningsfilm og herefter fordeles ismassen i formen. Sæt isen i fryseren i minimum 6 timer.
Inden servering vendes isen ud af formen og filmen fjernes. Pynt med friske hindbær og hakkede pistacienødder.