Riv Parmigiano Reggiano, og stil til side til senere. Imellemtiden varmes ovnen op til 190°C (170°C ved varmluft og niveau 5 for gasovne). Skær en lomme i hvert kyllingebryst med en skarp kniv. Kom en tsk. pesto i hver lomme, og drys med revet Parmigiano Reggiano.
Læg derefter basilikumbladene øverst, og luk lommen med kødnåle. Kom to spsk. olivenolie i en stegepande. Når olien er varm, tilsættes alle grøntsager. Rør grøntsagerne rundt, indtil de har fået overflade. Smag til med salt og peber.
Læg kyllingebrysterne oven på grøntsagerne. Hæld den resterende olie over, og stil panden i ovnen. Lad retten stege i 25-30 minutter, indtil kyllingen er tilberedt, og grøntsagerne er møre. Servér straks.
Tip til tilberedningen: Brug rød pesto-sauce eller puré af soltørrede tomater i stedet for grøn pesto.