Til pizzadejen smuldres gæren i det lune vand, tilsæt mel lidt efter lidt og bland godt sammen. Tilsæt olivenolie samt knivspids salt, og ælt sammen til en elastisk dej som ikke klistrer. Læg dejen i en skål og stil den et lunt sted i 1 time.
Pil og skær det i strimler, skær Pancetta'en i små tern - hvis den ikke allerede er det. I en skål røres Mascarpone med finthakket Mozzarella, til en ensartet creme. Det kan være en fordel at smuldre Mozzarella'en med fingrene da den er nem at rive i stykker. Tilsæt salt og peber, og bland sammen.
Tænd for ovnen på 220 grader. Dejen deles i 4 ens portioner, som rulles ud på et melstrøet bord. Det yderste af kanten på dejen foldes ind over pizzaen - vær opmærksom på at gøre dette da ostecremen ellers flyder ud under bagning.
På hver af de 4 pizzaer fordeles ostecreme i et tyndt land, det hjælper at cremen er lidt lun så er den nemmere at sprede ud.
Ovenpå ostecreme fordeles først løgstrimlerne, og herefter Pancetta-ternene.
Bag pizzaerne i ovnen i ca. 10 minutter, til osten har fået en let gylden farve og pizzaen er tilpas sprød.