400grfrisk asparges skrællet, dampet og halveret på langs
150grrøget skinke skåret i strimler
100grsmør
Salt og peber
Salat efter eget valg, bolsjebeder fungerer godt i salaten
Sådan gør du
Start med at skrælle og halvere aspargeserne på langs og skær skinken i strimler. Pisk æg, piskefløde, halvdelen af parmesanen, lidt salt og peber sammen i en skål.
Kom smør i en stegepande, som kan tåle at komme i ovnen, og steg brødskiverne gyldne på begge sider. Hæld blandingen over brødskiverne i stegepanden og drys med lidt mere parmesan.
Læg så de halverede asparges og røget skinke på toppen og slut af med parmesan. Bages i varmluftsovn ved 170 °C i 15-20 minutter, til den er fast i midten.
Tag stegepanden ud af ovnen og lad pien hvile i 10 minutter. Løft så hele pien ud på et fad med en paletkniv. Del brødpien i fire og servér den sammen med en god salat og parmesanchips!