Start med at forberede tærtedejen, og smuldr smørret i melet til det ligner groftrevet ost. Tilsæt sukker og æg, og saml dejen. Lad dejen ligge koldt og tildækket i ca. 1 time.
Efter at tærtedejen har hvilet, rulles den ud på et meldækket bord. Dejen skal passe til en tærteform, og dække op af kanten. Fordel dejen i en smurt tærteform og sørg for at dejen går op af kanten, skær overskydende dej væk fra kanten. Med en gaffel prikkes huller i dejbunden. Tærtebunden bages i ovnen ved 200° i ca. 25 minutter. Tag den ud af ovnen og lad den køle.
Til cremen, kommes fløden i en gryde og fløden varmes op til kogepunktet. Inden den begynder at koge, slukkes for varmen og den hvide chokolade tilsættes i mindre stykker. Lad chokoladen smelte i den varme fløde, indtil der ikke er klumper. Lad det køle ned.
Tilsæt mascarpone og bland det godt, til en ensartet konsistens. Fordel cremen på den afkølede tærtebund, og sæt tærten på køl. Lige inden servering, dekoreres tærten med de friske brombær.