Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pin
Tærte med Prosciutto di Parma og tomater
En god tærte til for eksempel frokostbordet eller som antipasti til aftensmaden.
Ret
Frokost
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Samlet tid
25
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
færdig tærtebund
4
æg
2
spsk.
finthakket purløg
2
dl
fløde
Salt og peber
100
g
revet cheddarost
8
cherrytomater
8
skiver
Prosciutto di Parma
Sådan gør du
Smør en tærteform og læg tærtebunden ned i formen, sørg for at dejen går godt op af kanterne.
Æg, fløde og det finthakkede purløg piskes sammen. Tilsæt lidt salt og peber.
Hæld æggeblandingen over tærtebunden, og fordel revet ost henover.
Bag tærten i ovnen ved 190 grader i ca. 15 minutter indtil fyldet er fast og bunden er sprød og gylden.
Fordel skiver af Prosciutto di Parma samt halverede cherrytomater over tærten lige før servering.