Salat med sprød Prosciutto di Parma, figner og klementindressing
Ret Frokost, Tilbehør
Forb. tid 5 minutterminutter
Tilb. tid 5 minutterminutter
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 2personer
Ingredienser
4skiver Prosciutto di Parma
2stkklementiner
1pose ruccolasalat
2spsk.olivenolie
1bøffelmozzarella
2stk. friske figner i både
1rødløg
Salt og peber
Sådan gør du
Start med at stege Prosciutto di Parma-skiverne sprøde. Læg skiverne på et stykke bagepapir, og steg dem i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter, indtil de er sprøde og gyldne. Afkøl på køkkenpapir.
Skræl klementinerne med en kniv. Skær dem ud i både, og læg dem i en skål. Klem saften fra klementinresterne over klementinbådene. Hæld olivenolien i skålen.
Rens rødløget, pil skallen af og snit løget i tynde både.
Riv mozzarellaen i grove stykker, og anret dem på et fad sammen med figner, rødløg og ruccola. Vend forsigtigt klementindressingen i.
Drys sprødstegt Prosciutto di Parma over før servering.