Kalkunbryst i Prosciutto di Parma med stegt rosenkål
Ret Secondo
Forb. tid 20 minutterminutter
Tilb. tid 40 minutterminutter
Samlet tid 1 timetime
Servings 4personer
Ingredienser
800gkalkunbryst
Salt og peber
8skiverProsciutto di Parma
2spsk.olivenolie
4spsk.smør
400gfrisk rosenkål
600gaspargeskartofler
Sådan gør du
Krydr kalkunbrystet med peber, og pak det ind i Prosciutto di Parma-skiver. Pensl kalkunbrystet med olivenolie.
Steg kalkunbrystet i ovnen ved 180 grader, indtil det har en kernetemperatur på 65 grader. Lad kalkunbrystet hvile i ca. 10 minutter, før det skæres i skiver.
Skyl rosenkål, fjern stok og de yderste blade. Halver rosenkålene, og kog dem i letsaltet vand, til de begynder at blive møre.
Hæld vandet fra, og brun rosenkålene i 1 spsk. smør på en stegepande. Vend 3 spsk. smør i før servering.
Skyl aspargeskartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
Lige inden servering anrettes skiver af kalkunbryset på et fad, og rosenkål fordeles rundt om. Server kartoflerne i en skål.