Det sker...

Kulinarisk weekend i Århus

Weekenden d. 23. og 24. november stod i gastronomiens tegn i Ridehuset i Århus centrum, hvor mange nysgerrige besøgende valgte at tilbringe et par timer for at nyde hvad festivallen Sweets havde at byde på.

Her var noget for enhver smag, både hvis tørsten skulle melde sig undervejs med en kop varmende kaffe, eller en forsmag på jule-vinen men såmend også de mange spændende smagsprøver på alt fra marmelade, chokolade, indbydende kager til lækre oste. Lækkerier som naturligt nok lå fortrinsvis til den søde tand – hvilket navnet på festivallen ligesom giver udtryk for, og det levede standene da også op til.

Ridehuset var et rigtig godt valg for denne festival, godt nok var der ikke super varmt men med den varme vinterjakke og halstørklædet gik det fint med at holde varmen, og skidt pyt så længe der var masser at kigge på og godt udbud af smagsprøver så er temperaturen ingen hindring.

Nu hvor julen nærmer sig, blev det selvfølgelig også til en smagsprøve på jule-øllet fra den italienske ølproducent Menabrea, som holder til i Biella i Piemonte-regionen. Den kan klart anbefales 😉

Menabrea-Sweets

 

Relaterede indlæg

Se også
Close
Back to top button