Indkøbsguide

Sommer med Moderne Mamma

Kogebøgerne om Moderne Mamma’ers madlavning er blevet et superhit. Det startede med udgivelsen af den første kogebog som blev kaldt Moderne Mamma og indeholder opskrifter som er udvalgt af 12 italienske kvinder. Kvinderne har udvalgt nogle af deres familie-opskrifter, opskrifter som er gået i arv fra mor til datter, og som nu tilberedes i dagligdagen af de 12 kvinder som har valgt at dele disse lækre opskrifter med danskerne.

Efter at den første bog blev sådan en stor succes, blev den sidste år fulgt af efterfølgeren Moderne Mamma – I en fart, hvor de 12 kvinder kommer med flere udvalgte opskrifter fra gemmerne i familie-kogebøgerne. Bøgerne er udgivet i samarbejde med producenten Galbani som er kendt for deres osteprodukter som mozzarella, ricotta mv., så ost indgår på den eller anden måde i opskrifterne.

Derudover har du så mulighed for, at følge 7 af de 12 kvinder i det nye madprogram – “Moderne Mamma” som sendes på TV2 Fri i løbet af sommermånederne. Programmet er delt i 8 udsendelser som startede med at blive vist i maj og slutter i juli måned.

Indhold Moderne Mamma

Opskrifterne fra udsendelserne med de italienske mamma’er kan du finde på TV2 Fri’s hjemmeside på linket http://fri.tv2.dk/mad-og-opskrifter/2013-06-20-moderne-mamma-f%C3%A5-alle-opskrifterne-her, eller find kogebøgerne i dit lokale supermarked – i de fleste supermarkeder står de placeret i nærheden af kølediskene med ost.

Kogebøgerne kan også købes på Saxo.com, klik på linket under billedet af bogen for at komme til Saxo.com

Moderne Mamma

Moderne Mamma

Moderne Mamma - i en fart

Moderne Mamma – i en fart

Relaterede indlæg

Back to top button