Kampen om kaffe-kapslerne fortsætter

De to italienske kaffeproducenter Illy og Kimbo har tidligere stået noget i skyggen af de mere kendte kaffe-producenter som Nespresso og Lavazza, men sådan skal det tilsyneladende ikke være mere. Nu vil Illy og Kimbo også have deres del af rampelyset, når det gælder de små kompakte og samtidig meget eftertragtede kaffekapsler som i de sidste par år er stormet frem på kaffemarkedet.

En kaffekapsel er ikke bare en kapsel med kaffe, det er en større videnskab om hvilken type af maskine der skal vælges, hvilke typer kaffe kan den klare, hvad er trykket på vandet, kan den skumme mælk osv. – tidligere var der kun to mærker på markedet, Nespresso og Lavazza. Begge firmaer har i Italien kæmpet en lang og indædt kamp om at være den største og mest indflydelsesrige spiller på markedet for kaffe og ikke mindst espresso, hvor kapslerne har deres oprindelige formål.

Firmaet Indesit er valgt til, at producere en kaffemaskine som kan bruge de nye kaffekapsler og der er store forventninger til den nye satsning som skal være med til at skabe mere konkurrence i forhold til de eksisterende spillere på banen – hvilket jo i sidste ende er en stor fordel for os forbrugere, så vi venter med spænding på hvad der kommer til at ske.

Andre artikler

Annonce
Back to top button