Find dine italienske specialiteter hos Søstrene Grene

Fremover når du er på osetur i din lokale Søstrene Grene efter sjove ting til hjemmet, så kan du også tage lækre specialiteter med hjem. Søstrene Grene har nemlig sammen med en række madelskere, en tidligere Michelin-kok og pionerer inden for gastronomi udviklet unikke specialiteter, som kombinerer den store glæde for ærlig mad med kvalitet, æstetik og lokale råvarer.

Med den nye kollektion af specialiteter ønsker Søstrene Grene at give deres kunder mulighed for at prøve de lækre specialiteter og udforske nye smage. Mulighed for at familier kan mødes til en hyggelig weekendbrunch eller fødselsdagsfejring, og hvor gode venner kan sidde en hel aften og udforske mange små deleretter og tale lystigt sammen om alt og intet.

Kollektionen består af et bredt udvalg af specialiteter til brug i simple retter med stor smag, der kan deles ved bordet. Derudover har søstrene sørget for mange spændende økologiske bageblandinger til brød og søde sager. Anna og Clara har naturligvis også afstemt køkkeninteriør, der kan afspejle den intimitet og uformelle stemning, som søstrene lægger op til.

Et strejf af Michelin
Anna og Clara har sammen med en tidligere Michelin-kok udviklet en række spændende og helt unikke delikatesser, som kun findes hos Søstrene Grene. Heriblandt kan nævnes skønne italienske vinaigretter, pasta, crackers, syltet grønt og karakterfulde pestoer.

Så kig forbi og gå på opdagelse i de lækre italienske specialiteter.

Andre artikler

Back to top button