Jamies Italien

Kogebogen er skrevet af Jamie Oliver, den engelske kok som er kendt for sine madshows på fjernsynet samt for at munden ikke står stille på ham i mere end 2 sekunder af gangen. Italien har inspireret Jamie Oliver gennem hele hans karriere. Han har altid ønsket at rejse rundt i landet for at finde selve sjælen i det italienske køkken og for at samle stof til den ultimative italienske kogebog for alle. Jamies Italien er resultatet af denne rejse.

Med over 120 helt nye opskrifter på antipasti, pizza, pasta, risotto, salater, kød, fisk og desserter, sat op som en ægte trattoria-menu, tager Jamies Italien læserne med rundt i hele landet og ind i køkkenet hos de virkelige mestre: de lokale.

Jamies Italien er en kombineret rejse- og kogebog, der fra Sicilien til Toscana handler om lokale fiskere, hjemmebagere og alle ´mamma´erne´ der deler ud af opskrifter og tips, som er gået i arv gennem generationer.
Men det er ikke blot mad, der får tænderne til at løbe i vand, Jamie bringer med hjem. Han har også fanget selve den italienske folkesjæl, der gør madlavningen og måltidet til noget helt centralt i familien, uanset hvilken del af landet, man befinder sig i.

Er du blevet inspireret til at lave italiensk mad a la Jamie Oliver, så kan du købe hans kogebog på Saxo.com ved at klikke på følgende link Jamies Italien

Andre artikler

Annonce
Back to top button