Delizia!

Bogen er skrevet af John Dickie, som også er forfatter til bestselleren Cosa Nostra, der er en nådesløs afdækning af den italienske mafia.

Alle elsker det italienske køkken. Italiensk mad er nem at tilberede, råvarerne er oftest billige og let tilgængelige – og resultatet er velsmagende og samtidig sundt. Det italienske køkken tilhører os alle – unge og gamle, begyndere og øvede, høje som lave – for italiensk mad er både usnobbet hverdagsmad og elegant kogekunst.

I Delizia! rejser den prisbelønnede forfatter John Dickie tilbage i Italiens historie. Til dengang pastaen kom til Italien. Eller dengang Margherita – pizza nummer 1 på ethvert pizzerias menukort – blev skabt i de stinkende passager i det 19. århundredes Napoli. John Dickie følger kendte og ukendte italienske spiser til deres historiske arnested og tegner levende portrætter af det samfund, de var en del af.

Delizia! er fyldt med nyttig viden om italiensk mad, om råvarerne og om tilberedningen. Bogen rummer samtidig masser af anekdoter om historiske personligheder, der har haft afgørende indflydelse på det, vi i dag forstår som det italienske køkken. Delizia! er på én gang oplysning og underholdning. Med masser af levende historier, grundig research og knivskarpe analyser er bogen lige så appetitvækkende som de retter, den beskriver.

Er du blevet inspireret til at erhverve dit eget eksemplar af bogen, så kan klikke på følgende link som vil guide dig videre – Delizia!

Andre artikler

Annonce
Back to top button