Sting åbner gårdbutik på sin italienske vingård

Den engelske sanger Sting kunne onsdag føje endnu et kapitel til sin karriere, da han indviede sin nye gårdbutik med egne økologisk producerede fødevarer, på sin vingård i Figline Valdarno.

I forbindelse med indvielsen kom han nok så stille og roligt trillende på cykel sammen med sin kone Trudie Styler, gennem det toscanske landskab blandt vinmarker og solsikker, ikke noget med stort anlagte indvielser – her var tale om en hyggelig lokal begivenhed for få inviterede pressefolk samt folk fra lokalområdet.

Nu er Stings tilstedeværelse i Italien ikke noget nyt, han har haft sin vingård i Toscana i snart  hel del år. En vingård som idag beskæftiger 15 personer og som udover vinen også producerer olivenolie, forskellige honninger, grøntsager og traditionelle toscanske pølser.

Fødevarerne findes allerede på det engelske marked, men nu er det muligt at købe tingene direkte på gården.
Så hvis din vej lige kommer forbi tenuta Il Palagio i Toscana, så kan det være at butikken er åben og du kan købe grøntsager solgt af den tidligere Police-forsanger Sting – man kan jo aldrig vide om han selv lige giver et nap med i butikken….

Andre artikler

Annonce
Back to top button