Calici di Stelle 2013

Calici di StelleDen årligt tilbagevendende natlige begivenhed Calici di Stelle finder altid sted på samme dato, nemlig d. 10. august over hele Italien.

På denne ene gang om året har du mulighed for, at opleve en helt speciel vinsmagning som udelukkende foregår om natten i stjernerne og månens skær.

På gårdspladser, på lokale piazza’er eller i vinmarkerne, giver vinproducenter smagsprøver på deres bedste vine, derudover vil det også være muligt at smage på nogle af de lokale specialiteter fra området.

Vinene vil blive skænket af professionelle sommelier og kendte vinfolk, og der vil være kunst, musik, teater og underholdning, så arrangementet er i høj grad et besøg værd.

Nogle vinproducenter vælger også at åbne deres vinkælder for turister denne ene nat, så hvorfor ikke benytte sig af denne lejlighed og opleve en denne helt specielle begivenhed.

På hjemmesiden – www.movimentoturismovino.it kan du læse mere om arrangementet samt se hvilke vingårde som holder åbent hus, fordelt på alle landets regioner.

Andre artikler

Annonce
Back to top button