Udblød gær i lidt lunt vand, og tilsæt en smule mel - rør til det får en ensartet og ikke for tyk konsistens. Stil skålen tildækket på et lunt sted i ca. 2 timer.
Pisk 4 æg sammen med sukker, tilsæt lidt efter lidt mælk, citronskal, anis-likør, smeltet smør og mælk.
Når dejen er hævet, tilsættes resten af melet samt æggeblandingen, ælt det hele godt sammen. Dejen skal have en fast struktur og samtidig være elastisk.
Del dejen i to portioner som formes til strimler, saml strimlerne i den ene ende og sno dem om hinanden samtidig med at de formes til en cirkel. Lav en pæn samling af enderne. Fordel 4 hele æg i brødet, placer dem imellem de to dejstrimler så de sidder fast.
Stil brødet til hævning i minimum 2 timer. Inden bagning pensles brødet med et sammenpisket æg, bages i ovnen ved 220 grader i ca. 50 minutter.