Skær fisken ud i 'pinde' og vend dem først i mel tilsat lidt salt og peber. Derefter vendes fisken i sammenpisket æg og mælk og til sidst i parmesan.
Læg fisken på en bageplade med bagepapir og bag fiskepindene i ovnen på grillfunktion i 5-10 minutter (afhængig af størrelsen). De skal have en pæn, gylden farve.
Aioli: Bland æg, hvidløg, citronskal, salt og peber, sennep og et par dråber vand sammen i en køkkenblender eller med en stavblender. Olien tilsættes herefter forsigtigt, til aiolien har en tyk og cremet konsistens. Aiolien skulle gerne have samme konsistens som mayonnaise. Tilsæt et par dråber Tabasco til sidst.
Bring vand tilsat en knivspids salt i kog og kog kartoflerne, til de er møre. Hæld vandet fra og halver kartoflerne. Bring lidt vand og smør i kog i en gryde og lad grøntsagerne dampe under låg i ca. 5 minutter. Smag til med salt.
Servér fiskepindene på en tallerken og anret de dampede grøntsager, kartofler og citronaiolien, som toppes med frisk purløg og revet citronskal.