Chokolade-salami

Ret Dolci
Søgeord chokolade
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 4 timer
Samlet tid 4 timer 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 2 æggeblommer
  • 4 spsk sukker
  • 100 gr smør
  • 3 spsk kakaopulver
  • 1 tsk Rom
  • 200 gr søde kiks

Sådan gør du

  1. Pisk æggeblommer sammen med halvdelen af sukkeret, pisk indtil det bliver en hvid og tyk creme.
  2. Tilsæt det smeltede smør, resten af sukkeret som blandes med kakaopulveret og rom. Bland godt sammen, og tilsæt så kiksene som er brækket i mindre stykker. Fortsæt med at blande sammen indtil massen har en fast konsistens.
  3. Fordel dejen på et stykke bagepapir smurt med olie, og rul dejen sammen til en pølse. Lægges i køleskabet i et par timer indtil den er fast i konsistensen.
  4. Inden servering rulles pølsen i flormelis, skæres i skiver og serveres mens den er kølig.