Skyl jordbær og fjern toppen. Gem lidt bær til pynten. Skær resten af bærrene i mindre tern, og læg dem i en skål med en marinade af 1 tsk sukker og lidt citronsaft. Vend bærrene godt rundt i marinaden og lad det stå i minimum 1 time.
I mellemtiden tilberedes mascarponecremen. Æggene deles i hvider og blommer, og blommerne piskes med en håndfuld sukker til det bliver hvidt og cremet. Vend forsigtigt mascarponen i æggesnapsen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i mascarpone-cremen. Skær savoiardi-kagerne i mindre stykker på ca. 2 cm.
Forsigtigt hældes den væske som har dannet sig ved jordbærrene over i en lille skål. Vend savoiardi-stykkerne i jordbærsaften og fordel nogle af dem i bunden af 5 portionsglas, og læg et lag jordbær. Kom gerne noget af marinaden henover.
Fordel mascarpone-creme henover, og fortsæt med savoiardi, efterfulgt af jordbær - for til sidst at afslutte med mascarponecreme. Pynt med jordbær og et par friske mynteblade.