Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Pin
Ispinde med jordbær-yogurtis
Ret
Dolci, Snack
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
3
timer
timer
30
minutter
minutter
Samlet tid
3
timer
timer
40
minutter
minutter
Antal
4
ispinde
Ingredienser
250
gr
græsk yogurt
20
gr
flormelis
50
gr
friske jordbær
Sådan gør du
Bland den græske yogurt med flormelis til ønsket smag og til ensartet konsistens.
Skyl jordbær og skær i mindre stykker eller halver bærrene hvis de ikke er så store.
Fordel yogurt i isformene men ikke helt op til kanten. Kom jordbærstykkerne i formene.
Læg isene i fryseren i 30 minutter. Herefter sættes pind i bunden af hver is og isene sættes i fryseren i 3 timer.
Lige inden isene skal spises, skylles formene med lunkent vand og herefter fjernes formen.