Ikke-kategoriseret

Spaghetti med Prosciutto og tomater

Spaghetti con prosciutto e pomodori

En helt enkelt pastaret som det ikke tager lang tid at tilberede, det tager lige så lang tid at tilberede saucen som det tager at koge pastaen.

WordPress databasefejl: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_41c_0.MYD' (Errcode: 17)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `B2spUgMM_postmeta`

WordPress databasefejl: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_41c_0.MYD' (Errcode: 17)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `B2spUgMM_postmeta`

Udskriv

Spaghetti med Prosciutto og tomater

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 gr spaghetti
  • 1/2 løg
  • 4 modne tomater
  • 100 gr Prosciutto crudo
  • 70 gr smør
  • 1/2 glas hvidvin
  • 3 spsk revet Parmigiano Reggiano
  • Salt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  1. Skyl tomaterne og fjern kerner mv, snit tomaterne i tern. Skær Prosciutto i mindre stykker. Snit løget fint.
  2. I en pande steges løg gyldent sammen med Prosciutto, tilsæt hvidvin. Når vinen er fordampet tilsættes tomater og lad det stå og småkoge i ca. 10 minutter.
  3. I mellemtiden koges spaghetti jvf. anvisninger på pakken. Når pastaen er kogt al dente, hældes vandet fra.
  4. Spaghettien lægges på 4 tallerkener og tomatsaucen fordeles henover. Serveres med revet Parmigiano og friskkværnet peber.

Del: