Spaghetti al bianco

Spaghetti al Bianco

En klassiker, helt enkel pastaret som ikke tager lang tid at tilberede, og smager af sol og Italien.

Spaghetti al bianco

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Pasta, Primo
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400 gr spaghetti
  • 1 fed hvidløg
  • 50 gr revet parmesan
  • Olivenolie
  • Sort peber

Sådan gør du
 

  • Start med at koge spaghetti'en i en gryde med letsaltet kogende vand, koges jævnfør anvisning på pakken.
  • Pil hvidløg og snit det fint. På en pande steges hvidløg gyldent. Når spaghetti'en er kogt færdig, hældes vandet fra og pastaen vendes på panden med hvidløg, halvdelen af parmesanen.
  • Fordel pastaen på tallerkener og drys med fintkværnet sort peber og revet parmesan.

Andre artikler

Back to top button