Frittata med zucchini og løg

Tortino di zucchine alle cipolle

En lækker og nem ret, ideel som en lun frokostret eller som antipasti skåret i mindre stykker.

Tærte med zucchini og løg

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Antipasti
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 6 æg
  • 600 gr zucchine
  • 2 løg
  • 6 spsk revet Pecorino
  • 1 spsk mælk
  • Olivenolie
  • Salt & Peber

Sådan gør du
 

  • Skyl zucchine og skær i aflange tern.
  • Pil løgene, snit dem fint og steg dem gyldne i 4 spsk olivenolie. Tilsæt 1 spsk vand og lad det koge i ca. 5 minutter, rør i det med jævne mellemrum.
  • Tilsæt zucchine og steg dem i et par minutter, tilsæt salt, peber og lad det koge i ca. 15 minutter ved svag varme. Sluk for varmen og lad det køle.
  • I en skål piskes 3 æg sammen med mælk, revet ost, salt og peber. Tilsæt zucchine og løg, bland godt sammen.
  • I en seperat skål piskes æggehvider fra de resterende 3 æg sammen, og tilsættes med let hånd til den øvrige æggeblanding. Hæld det hele i et ovnfast fad, smurt godt med olie.
  • Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 25-30 minutter, for at give en mere sprød overflade kan den lige få kort tid under grill'en til overfladen er gylden.

Andre artikler

Back to top button