Tærte med zucchini og løg

2013-06-16
  • Antal portioner: 4 personer
  • Forberedelsestid: 30m
  • Tilberedningstid: 30m
  • Samlet tid: 60m
Andre opskrifter:
  • Tiramisu med fersken

  • Jordbær-bruschetta

  • Små tærter med blå figner

  • Tærte med zucchini-blomster

  • Vandmelon smoothie

Tortino di zucchine alle cipolle

En lækker og nem ret, ideel som en lun frokostret eller som antipasti skåret i mindre stykker.

Ingredienser

  • 6 Æg
  • 600 gr Zucchine
  • 2 Løg
  • 6 spsk revet Pecorino
  • 1 spsk. Mælk
  • Olivenolie
  • Salt & Peber

Vejledning

Trin1

Skyl zucchine og skær i aflange tern.

Trin2

Pil løgene, snit dem fint og steg dem gyldne i 4 spsk olivenolie. Tilsæt 1 spsk vand og lad det koge i ca. 5 minutter, rør i det med jævne mellemrum.

Trin3

Tilsæt zucchine og steg dem i et par minutter, tilsæt salt, peber og lad det koge i ca. 15 minutter ved svag varme. Sluk for varmen og lad det køle.

Trin4

I en skål piskes 3 æg sammen med mælk, revet ost, salt og peber. Tilsæt zucchine og løg, bland godt sammen.

Trin5

I en seperat skål piskes æggehvider fra de resterende 3 æg sammen, og tilsættes med let hånd til den øvrige æggeblanding. Hæld det hele i et ovnfast fad, smurt godt med olie.

Trin6

Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 25-30 minutter, for at give en mere sprød overflade kan den lige få kort tid under grill'en til overfladen er gylden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close