Tærte med æbler og Ricotta

2018-09-09
  • Mængde: 8 personer
  • Forberedelsestid: 15m
  • Tilberedningstid: 35m
  • Samlet tid: 50m

Crostata al mele e Ricotta

Efteråret betyder æbletid, og dermed også forskellige varianter af bagværk med æbler – som æbletærter, kager med æbler og mange flere.

Denne opskrift er helt enkel og tager ikke lang tid at tilberede, samtidig en meget let tærte som serveres lun.

Ingredienser

  • 1 portion butterdej
  • 2 æbler
  • 250 gr Ricotta
  • 1 citron
  • 1 spsk honning
  • Stødt kanel

Vejledning

Trin1

Smør en tærteform og fordel den kolde butterdej i formen. Fold kanten ned og giv den et let pres så den ikke falder ned under bagningen. Med en gaffel prikkes huller i tærtebunden.

Trin2

I en skål blandes ricotta med revet citronskal, hvorefter der tilsættes honning og kanel. Cremen røres til en ensartet og blød konsistens. Fordel cremen på tærtebunden.

Trin3

Skyl æblerne, og skær dem i helt tynde skiver, som fordeles i et dekorativt mønster ovenpå ricotta-cremen. Pres æbleskiverne let ned i cremen. Bages i ovnen ved 200 grader i 35 - 40 minutter. Serveres lun.

Andre opskrifter:
  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

  • Jordbær-bruschetta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk