Svinekoteletter i Marsala

2013-12-25
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 15m
  • Tilberedningstid: 15m
  • Samlet tid: 30m
Andre opskrifter:
  • Pizza med rødløg og Pancetta

  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

Annonce

Scaloppine al Marsala

En meget nem og hurtig ret at tilberede, hvis du ikke har Marsala kan du i stedet bruge hvidvin.

Ingredienser

  • 400 gr svine koteletter
  • 30 gr smør
  • 50 ml Marsala
  • Hvedemel
  • Balsamico
  • Salt og peber
  • Olivenolie
  • 1 glas vand

Vejledning

Trin1

Med en kødhammer bankes koteletterne let, læg kødet imellem 2 stykker bagepapir mens du banker kødet uden at ødelægge kødet. Vend kødet i mel. Varm en pande med en god sjat olivenolie og smør. Brun kødet på begge sider og når det er stegt mørt lægges det på en tallerken, skru ned for varmen.

Trin2

På den samme pande tilsættes Marsala samt en anelse Balsamico (eller soya), lad det koge i ca. 2 minutter. Bland 1 glas koldt vand med 1 spsk hvedemel, tilsættes til panden og bland godt til der ikke er flere klumper.

Trin3

Tilsæt salt og peber, fordel koteletterne på panden og lad det blive varmt. Anret kødet på et fad og fordel Marsala-saucen over.

Skriv en Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close