Spaghetti med hvidløg, olie og peperoncino

2016-03-01
  • Mængde: 2 personer
  • Forberedelsestid: 5m
  • Tilberedningstid: 12m
  • Samlet tid: 17m
Andre opskrifter:
  • Tærte med brombær og Mascarponecreme

  • Brødpie med Parmigiano Reggiano

  • Pizza med rødløg og Pancetta

  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

Spaghetti aglio, olio e peperoncino

En klassisk ret som kendes fra flere af Italiens regioner som blandt andet Toscana, Lazio og Sicilien. En super enkel og nem ret at tilberede, udelukkende baseret på naturens råvarer som hvidløg, olivenolie og peperoncino.

Ingredienser

  • 350 gr spaghetti
  • 4 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk bredbladet persille
  • Revet Parmesanost
  • 4 spsk olivenolie extra vergine
  • 1/2 peperoncino

Vejledning

Trin1

Pil hvidløgsfedene, og halver dem på den lange led. Varm en sjat olie i bunden af en pande, tilsæt hvidløg og drys med fintsnittet peperoncino, hvor kernerne er fjernet. Lad det stå et par minutter ved svag varme, mens der røres ind i mellem, tilsæt en smule salt.

Trin2

I en gryde med kogende vand, koges spaghetti til den er kogt i henhold til anvisninger på pakken. Hæld vandet fra spaghetti'en, gem lidt af kogevandet. Fjern hvidløgsfedene fra pande, og tilsæt 1 stor skefuld af kogevandet, hvorefter den kogte spaghetti fordeles på panden.

Trin3

Snit persillen fint, fordel spaghetti på et stort fad og drys med persille. Serveres med revet parmesan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close