Spaghetti al bianco

2014-07-01
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 5m
  • Tilberedningstid: 15m
  • Samlet tid: 20m

Spaghetti al Bianco

En klassiker, helt enkel pastaret som ikke tager lang tid at tilberede, og smager af sol og Italien.

Ingredienser

  • 400 gr spaghetti
  • 1 fed hvidløg
  • 50 gr revet parmesan
  • Olivenolie
  • Bredbladet persille

Vejledning

Trin1

Start med at koge spaghetti'en i en gryde med letsaltet kogende vand, koges jævnfør anvisning på pakken.

Trin2

Pil hvidløg og snit det fint. På en pande steges hvidløg gyldent. Når spaghetti'en er kogt færdig, hældes vandet fra og pastaen vendes på panden med hvidløg, halvdelen af parmesanen.

Trin3

Fordel pastaen på tallerkener og drys med finthakket bredbladet persille og revet parmesan.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close