Rucola pesto

2014-06-04
Homemade green pesto
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 5
  • Tilberedningstid: 5m
  • Samlet tid: 10m

Pesto di rucola

En god variant af den klassiske pesto med basilikum, rucolaen giver pestoen en kraftigere og mere markant smag. Rigtig god til en let sommerret med frisklavet pasta.

Pestoen tager ingen tid at lave og kan holde sig frisk i køleskabet i et par uger. Opbevar pestoen i et glas med låg og sørg for at der hele tiden er et godt lag olivenolie ovenpå pestoen, så den kan holde sig.

Ingredienser

  • 1 fed hvidløg
  • 1 glas olivenolie
  • 50 gr revet Parmigiano Reggiano
  • 50 gr revet Pecorino
  • 50 gr pinjekerner
  • 100 gr Rucola
  • Salt

Vejledning

Trin1

Skyl rucola-bladene og sørg for at de er dryppet godt af. Kom bladene i en blender sammen med pinjekerner, pillet fed hvidløg, revet parmesan, revet pecorino, salt og en smule olivenolie.

Trin2

Fortsæt med at blende ved høj volumen, samtidig med at der tilsættes olivenolie lidt efter lidt, indtil konsistensen er cremet og lind.

Trin3

Hæld pestoen på glas, fordel oliveonolie henover så pestoen er helt dækket og stil den i køleskabet.

Gennemsnitlig vurdering

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 personer vurderede denne opskrift

Andre opskrifter:
  • Frittatine med zucchini og forårsløg

    Frittatine med zucchine og forårsløg

  • Hindbærkage

    Kage med hindbær

  • Pasta med valnødder

    Tagliatelle med valnødder

  • Panna Cotta med hindbaer

    Klassisk Panna Cotta

  • Panna cotta med lime

    Panna Cotta med lime

Annonce

Kommentarer til opskrift

Comment (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close