Rucola pesto

2014-06-04
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 5m
  • Tilberedningstid: 5m
  • Samlet tid: 10m

Pesto di rucola

En god variant af den klassiske pesto med basilikum, rucolaen giver pestoen en kraftigere og mere markant smag. Rigtig god til en let sommerret med frisklavet pasta.

Pestoen tager ingen tid at lave og kan holde sig frisk i køleskabet i et par uger. Opbevar pestoen i et glas med låg og sørg for at der hele tiden er et godt lag olivenolie ovenpå pestoen, så den kan holde sig.

Ingredienser

  • 1 fed hvidløg
  • 1 glas olivenolie
  • 50 gr revet Parmigiano Reggiano
  • 50 gr revet Pecorino
  • 50 gr pinjekerner
  • 100 gr Rucola
  • Salt

Vejledning

Trin1

Skyl rucola-bladene og sørg for at de er dryppet godt af. Kom bladene i en blender sammen med pinjekerner, pillet fed hvidløg, revet parmesan, revet pecorino, salt og en smule olivenolie.

Trin2

Fortsæt med at blende ved høj volumen, samtidig med at der tilsættes olivenolie lidt efter lidt, indtil konsistensen er cremet og lind.

Trin3

Hæld pestoen på glas, fordel oliveonolie henover så pestoen er helt dækket og stil den i køleskabet.

Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Skriv en Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk