Risotto med tomater

2013-06-28
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 5m
  • Tilberedningstid: 15m
  • Samlet tid: 20m

Risotto con pomodori

Tomaterne om sommeren er solmodne og smager af sommer og varme, super til denne risotto hvor tomaternes sødme trænger godt igennem, sørg for at vælge nogle gode store tomater som er flot røde og modne, ikke noget med halvgrønne hårde tomater til denne ret.

Ingredienser

  • 300 gr risotto ris (Arborio)
  • 100 gr modne tomater
  • 50 gr revet Parmesan
  • 40 gr Smør
  • 1 Løg
  • 1 l Bouillon
  • 1/2 glas tør Hvidvin
  • Frisk oregano
  • Olivenolie
  • Salt & Peber

Vejledning

Trin1

Snit løget i små tern, og steg dem gyldne i lidt olie. Tilsæt risotto-ris samt hvidvin, lad risene opsuge fedtstoftet og hvidvinen.

Trin2

Tilsæt 1/4 af bouillonen, og tilsæt herefter bouillonen lidt efter lidt efterhånden som den bliver opsuget af risene. Risene er kogt færdig efter ca. 15 minutter.

Trin3

Tilsæt tomaterne som er befriet for kernehus og kerner, og skåret i små tern, sammen med frisk oregano, smør, revet parmesan, salt og peber.

Trin4

Sluk for varmen, lad risottoen stå og hvile i 2 minutter. Server med revet parmesan.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close