Pizza med pikant salami

2014-01-05
  • Mængde: 1 person
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 15m
  • Samlet tid: 25m
Andre opskrifter:
  • Brødpie med Parmigiano Reggiano

  • Pizza med rødløg og Pancetta

  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

Pizza con salame piccante

En klassisk pizza i Italien, du kan selv bestemme hvor stærk smagen skal være ved at vælge en mildere salami.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 200 gr tomatpure
  • 200 gr pikant salami
  • 250 gr provolone
  • 4 champignoner
  • 1 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Vejledning

Trin1

Hæld tomatpure i en skål, snit hvidløget fint og kom det op i skålen, tilsæt salt, peber og en spsk olivenolie. Rør sammen og lad det stå et par minutter. I mellemtiden skæres provolonen i tern og salami i tynde skiver.

Trin2

Rul dejen ud til en cirkel og fordel tomatpureen på dejen, efterfulgt af provolone og salami-skiver. Drys med champignonskiver og hæld lidt olivenolie over pizzaen.

Trin3

Bages i ovnen ved 220 grader i 15-20 minutter til dejen er sprød og osten smeltet.

Opskrift type: Tags: Ingredienser: , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close