Pizza med gorgonzola og løg

2013-07-19
  • Mængde: 2 personer
  • Forberedelsestid: 20m
  • Tilberedningstid: 10m
  • Samlet tid: 30m
Andre opskrifter:
  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

  • Jordbær-bruschetta

Pizza al gorgonzola e cipolle

Løg egner sig rigtig godt til pizza, da de ved bagning bliver bløde og søde i smagen, samtidig passer de godt sammen med gorgonzolaens kraftige smag – så en rigtig god pizza. Du kan selv vælge om smagen skal være i den blide ende eller mere skarp afhængig af hvilken type af gorgonzola du vælger at anvende.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 3 løg
  • 125 gr Mozzarella
  • 200 gr Gorgonzola

Vejledning

Trin1

Start med at pille løgene, og skær dem i strimler. Løgene steges gyldne på en pande med olie, lad dem blive gyldne og bløde - det tager ca. 15 minutter.

Trin2

Rul pizzadejen ud til den ønskede størrelse. Skær mozzarella og gorgonzola i mindre stykker, som fordeles over pizzaen. Fordel løgene udover pizzaen.

Trin3

Bag pizzaen i ovnen ved 220 grader i 10-15 minutter, eller til den er sprød og osten er smeltet.

Skriv en Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close