Pesto med ramsløg

2013-06-14
  • Antal portioner: 4
  • Forberedelsestid: 10m

Pesto di aglio orsino

Pesto på ramsløg er lækkert til en portion pasta, rasmløgene giver det ekstra pift af hvidløg. Når du alligevel er igang, så kan du lige så godt lave en større portion, så er der også til familie og venner.

Ingredienser

  • 50 gr ristede Pinjekerner
  • 50 gr friske Ramsløg
  • 125 ml Olivenolie
  • 25 gr revet Parmesan
  • Salt

Vejledning

Trin1

De ristede pinjekerne hakkes fint. Skyl ramsløg, fjern stilken og hak bladene fint.

Trin2

Blandes sammen med olivenolie, pinjekerner, revet parmesan, peber og lidt salt. Røres til en ensartet, cremet konsistens. Opbevares i et glas med låg, og hæld olivenolie over.

Trin3

Pestoen kan holde sig på denne måde i køleskabet i en uge, sørg for hver gang du har brugt af pestoen at hælde olivenolie over det som er tilbage i glasset.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close