Penne alla napoletana

2013-06-24
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 25m
  • Samlet tid: 35m

Penne alla napoletana

En klassisk og traditionel pastaret fra Napoli, helt enkel men smager samtidig rigtig godt og er en nem ret til den danske sommer hvor vi kan finde aubergine i butikkerne.

Mozzarella’en når lige at smelte når den kommer sammen med den varme pasta og giver et delikat pift til retten.

Ingredienser

  • 400 gr Pastapenne
  • 1 lille Løg
  • 300 gr Aubergine
  • 400 gr Tomater, alt. 1 dåse flåede tomater
  • 80 gr Mozzarella
  • 4 spsk Olivenolie
  • 1 dusk Bredbladet persille
  • Salt og peber

Vejledning

Trin1

Hvis du bruger friske tomater, så skold dem i kogende vand og pil skindet af dem. Fjern kernehus og kerner, og skær tomaterne i tern.

Trin2

Rens aubergine og skær i tern som vendes i lidt groft salt, lad stå i en skål i 20 minutter. Herefter skylles auberginetern i koldt vand så alt saltet kommer af.

Trin3

Skær mozzarella i tern og snit løget fint. Steg løget gyldent og tilsæt en smule persille.

Trin4

Tilsæt auberginetern og lad dem lige få en sprød kant. Herefter tilsættes tomater, knivspids salt og peber, lad det nu stå og simre ved svag varme i ca. 15 minutter, for til sidst lige at tilsætte resten af persillen.

Trin5

Samtidig koges penne i en gryde med letsaltet kogende vand, jævnfør kogetid på pakken.

Trin6

Blandes med tomatsalsa og mozzarella-tern, server straks

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Comment (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close