Lasagne med spinat og ricotta

2014-03-16
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 45m
  • Tilberedningstid: 30m
  • Samlet tid: 1:15 t
Andre opskrifter:
  • Pizza med rødløg og Pancetta

  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

Annonce

Lasagne spinaci e ricotta

En sund og grøn variation af den klassiske lasagne, en god ret som børnene også vil kunne lide selvom der er spinat i.

Ingredienser

  • 300 gr frisk spinat
  • 1 æg
  • 350 gr ricotta ost
  • 250 ml Beschamel-sauce
  • 50 gr revet Parmesan
  • 1 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Lasagneplader
  • 1 frisk mozzarella

Vejledning

Trin1

Skyl spinat og lad det ligge i en skål med koldt vand i omkring 15 minutter, lad spinaten dryppe af og snit det fint.

Trin2

Pil hvidløgsfed og hak det fint, steges gyldent på en pande med olie. Tilsæt spinat og lad det simre ved svag varme, tilsæt en god sjat vand ca. hver 10 minut. Tag spinaten op af panden og kom den i en skål, rør sammen med æg, ricotta, revet parmesan og salt.

Trin3

Lun beschamel-saucen ved svag varme og skær mozzarella i ikke for store tern.

Trin4

Et ovnfast kvadratisk fad smøres med olivenolie, læg et lag lasagneplader efterfulgt af et lag spinat- og ricottafyld, fordel lidt mozzarella-tern henover samt slut af med et lag beschamel-sauce. Fortsæt på denne måde indtil alt er brugt.

Trin5

Fordel nogle klatter smør på det øverste lag som skal være beschamel-sauce. Bag lasagnen i ovnen ved 180 grader i 25-30 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close