Lasagne med laks

2013-07-02
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 30m
  • Tilberedningstid: 40m
  • Samlet tid: 1:10 t

Lasagne alla salmone

Den klassiske lasagne kan varieres i en lang række muligheder, her er den tilberedt i en lækker kødfri version med spinat og laks. Laks er velegnet da kødet er fast og giver en god smag.

Ingredienser

  • 600 gr frisk Laks
  • 1 pakke hel frossen Spinat
  • Lasagneplader
  • 1 spsk Stegemargarine
  • 2 spsk Hvedemel
  • 500 ml Mælk
  • Salt & Peber
  • 125 gr revet Ost

Vejledning

Trin1

Tø spinaten op, og lad væden dryppe fra.

Trin2

Til bechamelsovsen smeltes margarinen i en gryde og tilsættes mel, rør godt rundt så fedtstoffet opsuger melet.

Trin3

Herefter tilsættes mælken lidt efter lidt, og det får lov til at simre ved svag varme i ca. 10-15 min. under konstant omrøring, da mælken hurtigt brænder på.

Trin4

I et ildfast fad lægges først lasagneplader, herefter et lag spinat, laks og bechamelsovs, herefter lægges et lag lasagneplader og der fortsættes herefter med spinat, laks, bechamelsovs og lasagneplader til alle ingredienserne er brugt op.

Trin5

Det sidste lag skal være bechamelsovs, drys revet ost over laget med bechamelsovs.

Trin6

Sæt lasagnen i ovnen ved 180 grader i ca. 35-40 min., til osten er gylden og sprød.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Comment (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close