Klassisk pesto

2014-07-08
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 20m
  • Samlet tid: 20m

Pesto alla Genovese

Hvem kender ikke den klassiske italienske grønne pesto ?? denne pesto stammer oprindeligt fra havnebyen Genova – deraf navnet, og laves på friske basilikumblade, pinjekerner, parmesan og olivenolie. Perfekt til en portion friskkogt pasta.

Ingredienser

  • 50 gr friske basilikumblade
  • 15-20 gr pinjekerner
  • 2 fed hvidløg
  • 50 gr revet parmesan
  • 50 gr revet pecorino
  • Olivenolie

Vejledning

Trin1

Skyl basilikumbladene og pil bladene fra stænglerne. Fjern skrællen fra hvidløgsfeddene. Kom bladene i en blender, eller stavblender sammen med hvidløg og pinjekerner, blend det til en fin og ensartet konsistens.

Trin2

Tilsæt revet pecorino og revet parmesan, bland det godt sammen. Tilsæt olivenolie sammen med 2 spiseske varmt vand, bland godt. Smag til med salt.

Trin3

Hvis pesto'en ikke bruges helt op, kan den opbevares i glas med låg i køleskabet. Kan holdes sig 3-4 dage i køleskabet.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Comment (1)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close