Jordbær-ricotta creme

2014-07-11
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 15m
  • Samlet tid: 15m

Crema di fragole e ricotta

En frisk dessert til en varm sommerdag, jordbærrene kan nemt erstattes af andre sommerbær efter ønske og smag. Cremen kan fordeles i små isbægre hvor der sættes en ispind i bunden og fryses, så er der en nem og hurtig jordbæris.

Ingredienser

  • 250 gr friske jordbær
  • 5 spsk sukker
  • 300 gr ricotta
  • 2,5 dl piskefløde

Vejledning

Trin1

Skyl jordbærrene og skær toppen fra. Skær bærrene i halve og kom dem i en blender sammen med sukkeret. Blend jordbær med sukker til en fin ensartet puré, hvis du ikke ønsker de små kerner i cremen kan du komme puréen gennem en fin sigte.

Trin2

Rør ricottaen ensartet, og tilsæt jordbærpuréen, vend det forsigtigt rundt. Piskefløden piskes til flødeskum, det skal ikke piskes alt for hårdt.

Trin3

Vend flødeskummet i jordbær-ricottacremen, til det hele er rørt godt sammen. Fordel ricottacremen i små portions-skåle og server kold, du kan desuden fordele små stykker af friske jordbær el. anden frisk frugt ovenpå cremen.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close